Apple leverer varen igen

Nu er det igen tid til at snakke om den nye iPhone, da giganten Apple igen er ude med en ny variant af deres klart mest populære produkt. Der er tale om den nye iPhone X, som vil få både anmeldere og forbrugere til at klappe i hænderne. Modellen sætter nemlig nye standarder for en smartphone.

Er du Apple-nørd, og glæder du dig hver gang, det populære brand lancerer et nyt produkt? Så er du sikkert også i vældig godt humør i øjeblikket, for den nye iPhone X er nemlig lige på trapperne. Og lad det være sagt med det samme: du bliver ikke skuffet.

Øger tårnhøjt niveau

Selvom mange i forvejen mener, at iPhone-serien har udviklet sig flot gennem årene, så formår Apple igen at levere en ny variant, som bare har lidt ekstra. Der er altså her tale om mere end en opgradering fra iPhone 7, som i øvrigt også udkommer sammen med iPhone 8, for den nye X har bare lidt mere af det gamle – plus nogle nye tiltag.

Således er kvaliteten af skærmen eksempelvis forbedret, da der er tale om en OLED-skærm, som giver endnu tydeligere detaljer og en bedre brugeroplevelse.

Forbedret plads – mindre fylde

Noget af det mest bemærkelsesværdige ved nye iPhone X er, at fronten af telefonen er udnyttet til perfektion. Der er således skåret endnu mere af kanterne væk, så der er plads til at bruge stort set hele forsiden til ren skærmplads. Det giver desuden et endnu mere lækkert og stilrent design, hvis man går op i den slags.

Den famøse Hjem-knap, som har været på alle tidligere iPhones er også væk nu, da touch-funktionerne kan bruges til samme formål. Det giver endnu mere plads på skærmen, da der ikke længere er en stor kant i bunden af telefonen.

Hvis du er nervøs for, at telefonen rent fysisk bliver for stor, så er der også her gode nyheder. Den er nemlig mindre end iPhone 7, selvom den reelle skærmplads er større.

Genkender dit ansigt

Låsefunktionen er vigtig for mange, og på den seneste iPhone kunne man låse sin telefon op ved hjælp af et fingeraftryk, så adgangen var forbeholdt ejeren. Denne funktion er nu erstattet af en ansigtsscanner, som med det samme genkender dit ansigt, når du vil låse din telefon op. Det er endnu en lækker detalje, som giver iPhone X noget helt nyt.

Fantastiske billeder

Rigtig mange elsker at tage billeder på telefonen, som kan bruges til private albummer eller opslag på diverse sociale platforme. Også her leverer X-modellen varen, da kameraet endnu en gang er forbedret. Er du glad for at tage portrætbilleder, vil du blive begejstret over, hvor flot en kvalitet du kan tage dem i, og der er tilmed tilført nogle ekstra funktioner, som gør det muligt at fokusere endnu bedre på et bestemt område af billedet. iPhone X lever dermed op til de høje forventninger, som har været til den nye jubilæumstelefon, som markerer, at serien har været på markedet i ti år.

Og prisen for denne herlighed? Hos iPhone X priser kan du se hvad du skal betale for hele denne herlighed. Det kan afsløres at det ikke bliver en billig omgang.

Skriv et svar