Få råd til alle de lækre designer varer i januar udsalget med et hurtig lån eller opsparing

Vi kender det alle sammen godt. Vi står her i starten af januar måned og pengepungen er godt drænet efter en dyr december måned, hvor vi måske har brugt lidt for mange penge på gaverne og alt det andet der hører til en “go’ jul”. Det værste er faktisk at der efter december kommer januar, hvor virksomhederne alle sammen har besluttet sig for at lave et af årets største udsalg, man kunne måske godt undre sig lidt over at valget falder på januar, når nu penge situationen typisk er lidt presset i denne måned, men nuvel, januar er en af de absolut bedste måneder til spare penge på dine designer, og det udnytter vi selvfølgelig her på bec-design.dk. Vi giver her lidt tips til hvordan du kan deltage i januar udsalget og få gode tilbud(hvis du da ikke har fået nok siden black Friday?).

Spar op til denne situation

Hvis du ikke allerede har en lille shopping opsparing, så er det måske en god idé at starte en op her i det nye år. Hvis du ikke føler du har råd til at ligge lidt penge fra hver måned, så kommer her lidt tips til hvordan du nemt og effektivt kan finde op mod 2-500 kroner at putte på en opsparing.

Gå dit budget efter i sømmene

Nu hvor det er starten på et nyt år, så er det uanset hvad en god idé at gå sit budget efter i sømmene. Start med at løbe alle de udgifter igennem hvor der kan pilles ved beløbet. Typisk er det ting som bredbånd, mobilabonnementer, tv pakken, streaming sager osv. Her vil du typisk have et eller to abonnementer, hvor du(hvis du er ærlig), sagtens kan nøjes med en mindre udgave. Hvor mange af din tv kanaler ser du egentlig? Har du brug for 100/100 mbit? Stil dig spørgsmålet “har jeg brug for dette og i hvilket omfang? Kan jeg nøjes med mindre?”ved hver enkelt af de budget posteringer som muligvis kan pilles ved, og du vil opdage at langt de fleste af dem sagtens kan skæres lidt i.

Derudover er der også andre posteringer der sagtens kan røres ved om end det kræver lidt mere arbejde, som fx renter(forhandlinger med kreditorer). Det er bare med at tænke kreativt og ud af boksen, så skal du nok finde 500 kroner pr. måneder.

Derudover så kommer der alle de variable omkostninger som fx smøger, mad, tøj, benzin osv. Her vil du uden tvivl sagtens kunne optimere en anelse, hvis du gør en indsats og holder øje med dit forbrug.

Lav et hurtig lån

Denne løsning er ikke at foretrække, men kan være en løsning på at kunne komme til at shoppe løs i januar. Vi anbefaler kun at gøre dette, hvis du har mulighed for at betale lånet af hurtigst muligt, således at du ikke ender med at betale for meget i renter og gebyrer. Nogen gange kan man være heldig at finde en udbyder som tilbyder at optage det første lån gratis, så hvis du har muligheden for dette, så er det absolut at foretrække. Ellers så handler det om at gå efter det billigste hurtig lån du kan finde på denne liste. Ved at sammenligne hurtig lånene, finder du nemt frem til det billigste hurtig lån at optage, så du ikke ender med at tage det første og det bedste. Igen, du bør ikke optage et hurtig lån uden at du ved du har råd til at kunne betale det tilbage hurtigst muligt.

Et alternativ til et hurtig lån er selvfølgelig at få et lån i banken eller få lavet en kassekredit. Begge to er løsninger der er langt billigere end hurtig lånene.

Skriv et svar