Flot design ude i den store verden

Der findes flere designmæssige vidundere i verden.  i denne artikel kan du få flere forskellige designmæssige vidundere ind under huden. vi gennemgår nemlig de mest populære i hele verden. Vi håber at du vil læse med.

Operaen

operaen i Sydney er et meget kendt sted, hvor der ofte bliver holdt mange gode opera koncerter. det er alle de største kunstnere der kommer til her.  Bygningen er meget kendt for sin arkitektur, der pryder det flotte havnebillede. som om det ikke var nok så er det faktisk en dansker der har designet den. vil du gerne se flot arkitektur så skal du besøge Operaen i Sydney.

Amalienborg

Amalienborg er dronningen i Danmarks hjem. Den ligger i midten af København, hvor der står vagter rundt omkring på pladsen.  der kommer jævnligt mange japanere forbi for at se Amalienborg. Der er ingen tvivl om at dette er en stor turistattraktion i Danmark.  Tag til Amalienborg og få dit livs Sus. det er rigtig sjovt og underholdende.

Wembley

Wembley er et sportsstadion i England. Det er designet fuldstændig nyt og en fryd for øjet. der bliver jævnligt holdt koncerter her samt spillede fodboldkampe. Det er ingen lands nationalstadion, og stadionet er designet flot.  Tag til hvem blive Skal du se løjer, her skal jeg virkelig ting og sager når det kommer til flot Design og arkitektur.

Los Angeles

Los Angeles er en by med mange flotte bygninger i. Der er både flotte private bygninger, men der er i den grad også mange flotte kontorer, hvor  nogle er verdens største virksomheder  holder til.  det kan da godt være dyrt at tage til Los Angeles. der findes rigtig mange flotte bygninger og derover, så  Det er bestemt tiden og turen værd. drag afsted i dag og få dit livs oplevelse. du vil ikke fortryde det.