Kender i Black Friday? Den bedste dag at købe designer varer på

Hvis du ikke kender til Black Friday, så er det på tide at du lærer det at kende. Det er en af de absolut bedste dage på året, da du her kan spare RIGTIG mange penge på alle de bedste mærker. I 2015 blev det for første gang kåret til at være den absolut største handelsdag i Danmark, da mange af os danskere allerede havde taget dagen til os. Der er ingen tvivl om at 2016 igen vil slå alle rekorder, da vi slet ikke har nået topniveauet for volumen på selve dagen. Dette er gode nyheder for dig og for mig. Det betyder at der uden tvivl kun vil blive bedre og bedre rabatter at høste i takt med at butikkerne kommer i konkurrence med hinanden om at få flest mulig kunder i butikken. Her er lige lidt tips til hvordan du får mest ud af dagen som forbruger!

black-1271449_1280

Brug en god oversigt til at danne dig et overblik

Hvis du er ligesom mig, så vil du også gerne have tingene serveret på et sølvfad. Derfor gik jeg i gang med at finde den bedste oversigt over hvilke butikker der holder Black Friday. Jeg faldt over dette website, som har et godt overblik i form af deres filter, hvor man nemt og hurtigt kan sortere på den kategori man gerne vil shoppe tilbud i. Derudover så har de også været så venlige at ligge trustpilot score og rabat % på siden, så man nemt og hurtigt kan se om det er en butik hvor man gider handle. Det handler jo i høj grad om at være hurtig for at få fingrene i de bedste tilbud.

Lav en liste over ting du vil købe

Hvis du gerne vil benytte dig af black Friday til at købe julegaver, så er det en god idé at have helt og aldeles styr på ønskesedlerne, så man nemt og hurtigt kan finde frem til de ting man skal købe.

Flere butikker starter tidligt og slutter sent

Selvom det hedder Black Friday, så er der faktisk flere butikker der kører Black Friday tilbud både hele ugen op til, samt i weekenden efter. Om det fjerner lidt af idéen ved det, vil jeg ikke blande mig i, men vil blot nyde godt af de mange gode tilbud i stedet.

Det var en kort guide til hvordan du får mest muligt ud af Black Friday. Jeg håber du får købt en masse lækre ting!

Skriv et svar